miercuri, 9 noiembrie 2011

Cele Şapte Raze Ale Iluminării

ARHANGHEL URIEL


A şasea Rază - Raza Vişinie şi Galbenă - Raza Rubinie
Pace, Sprijin, Serviciu
Joi - Plexul Solar

AURORA

A şasea Rază - Raza Vişinie şi Galbenă - Raza Rubinie
Pace, Sprijin, Serviciu

Numele lui Uriel înseamnă “Focul lui Dumnezeu” sau “Dumnezeu este lumina mea”. Este menţionat în câteva cărţi iudeo-creştine. De exemplu, în textul apocrif A Doua Carte a lui Esdras, Uriel este cunoscut ca Arhanghelul salvării.
Uriel şi sufletul geamăn, Aurora, servesc pe raza vişinie şi galbenă, cea de-a şasea, şi ajută individual în obţinerea maiestriei în chakra plexului solar. Această a şasea rază este raza serviciului şi a sprijinului, a păcii, a fraternităţii, a învierii şi a judecăţii divine a tot ceea ce este rău. Raza violet şi galbenă are urme de rubin, ceea ce adaugă intensa acţiune a iubirii Divine. Aduce în faţă dorinţa de a obţine măiestrie de sine în conştiinţa personală cristică pentru a servi atât lui Dumnezeu, cât şi omului.
Uriel şi Aurora aduc vibraţii de pace şi fraternitate oriunde sunt chemaţi. Oricând este nevoie de a domoli un conflict sau de a aduce sentimente de fraternitate între oameni, ei vor să ajute să fie mânuită puterea judecăţii discriminatorii purtată de lumina acestei raze, Uriel şi Aurora separă realul de ireal şi îngerii lor leagă tot ceea ce nu este de lumină în indivizi şi în pământ.
Pentru a ne ajuta să ne atingem scopurile în aceasta viaţă, Arhanghelul Uriel ne spune să afirmăm ca Dumnezeu este unul cu sinele nostru adevărat folosind această afirmaţie:

Pace, fii liniştită şi conştientă că EU SUNT Dumnezeu!

Folosind această afirmaţie poate fi adusă lumina razei celei de-a şasea a Arhanghelilor în lumea ta într-un mod puternic. Creează atmosfera pentru a învinge orice este mai prejos de conştiinţa cristică din interiorul nostru. Poţi să o transmiţi ori de câte ori este nevoie pentru a simţi energia în chakra plexului solar şi conştiinţa literalmente se schimbă şi devine mai paşnică.
În numele Arhanghelului Rafael şi al Arhanghelitei Aurora, PACE,
Fii liniştită şi conştientă că eu sunt Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu