miercuri, 26 octombrie 2011

Cele Şapte Raze Ale Iluminării

ARHANGHEL RAFAEL



A cincea Rază - Raza Verde
Adevăr, Vindecare, Ştiinţă
Miercuri - Al Treilea Ochi

MAMA MARIA

A cincea Rază - Raza Verde
Adevăr, Vindecare, Ştiinţă

Arhanghelul Rafael, al cărui nume înseamnă “Dumnezeu a vindecat” sau “Dumnezeu va vindeca”, serveşte pe raza a cincea verde de smarald. Zoharul, un text mistic evreiesc, spune că Rafael are datoria de a vindeca pământul şi oamenii. În creştinism, el este îngerul care a vindecat bolnavii la termele din Bethesda.
Divina jumătate a lui Rafael este Maria, mama lui Iisus. Maeştrii înălţaţi au revelat faptul că Dumnezeu a chemat-o pe Maria, o Arhangheliţă, să se încarneze pentru a fi într-o zi mama lui Iisus. În pregătirea pentru această misiune, Maria a servit cu mult timp în urmă în Atlantis şi a lucrat în templele de vindecare de pe acel continent. Ea este uneori chemată cu alte nume ca: Mama Maria, Fecioara Binecuvantată şi Regina Îngerilor. Mama Maria susţine concepţia imaculată pentru fiecare suflet pe pământ. Poţi să o chemi pentru a te ajuta să te aliniezi Sinelui Divin. Mătăniile sunt deseori folosite ca o modalitate puternică de a chema asistenţa ei.
Arhanghelul Rafael şi Maria lucrează cu studenţii în mânuirea luminii chakrei celui de-al treilea ochi. Această chakră şi raza verde se ocupă de unime, viziune, adevăr, vindecare, ştiinţă, susţinerea concepţiei imaculate pentru ei înşişi şi pentru alţii şi de dorinţa de a manifesta viaţa abundentă pe pământ.
Aceşti Arhangheli pot inspira muzicienii, cântăreţii şi compozitorii pentru crearea de muzică vindecatoare şi inspiraţională.
Îi poţi chema de asemenea pe Maria şi Rafael pentru vindecare pe timp de boală, când ai nevoie de viziune pentru un anumit proiect, sau când o mărire de resurse te-ar ajuta să îţi împlineşti mai bine misiunea. Şi îi poţi chema să îţi vindece sufletul de dificultăţi prezente sau traume trecute. Iată o scurtă rugăciune pentru vindecare pe care o poţi folosi oricând:

Rafael şi Maria, eu cer pentru numele tău (şi / sau altcineva) să fie vindecat [denumiţi starea, boala respectivă], în concordanţă cu voia Divină a lui Dumnezeu.




EU SUNT perfecţiunea lui Dumnezeu manifestată în corp, minte şi suflet –
EU SUNT direcţia lui Dumnezeu plutind
Să vindec şi să mă păstrez întreg!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu