marți, 11 octombrie 2011

Cele Şapte Raze Ale Iluminării

ARHANGHELUL CHAMUEL




A treia Rază - Raza Roz - Raza Rubinie
Iubire, Adoraţie, Gratitudine
Luni
Chakra Inimii

CHARITY (Caritate)

A treia Rază - Raza Roz - Raza Rubinie
Iubire, Adoraţie, Gratitudine

Arhanghelul Chamuel şi Arhangheliţa Charity servesc în cadrul razei roz a iubirii divine. Numele lui Chamuel înseamnă „Cel care îl caută pe Dumnezeu”. Chamuel s-a caracterizat ca fiind „Iubirea pură a lui Dumnezeu în manifestare cladită”. El este îngerul menţionat în Luca 22:43 care l-a întărit pe Iisus în Grădina Ghetsimani.
Chamuel şi Charity sunt emisari puternici ai divinităţii şi printre cei mai pătimaşi şi intenşi Arhangheli în exprimarea iubirii. Împreună, ei întruchipează marea inimă şi iubire a lui Dumnezeu Mamă-Tată pentru întreaga creaţie. Ei ajută sufletele să îşi dezvolte chakra inimii şi oferă asistenţă în tot ceea ce priveşte inima. Aceasta include compasiunea, comunicarea mai bună, o iubire de sine echilibrată, extinderea de sine către ceilalţi, şi crearea de frumuseţe prin arte. Vindecarea de pierderi sau sciziuni în relaţii de familie sau cu prietenii poate avea loc şi cu ajutorul acestor îngeri.
Pe lângă lucrul cu oamenii în momente particulare, Arhanghelul Chamuel, Arhangheliţa Charity şi îngerii lor sunt implicaţi într-o mai amplă operă de a unifica sufletele gemene. Poţi chema aceşti Arhangheli să te ajute în descoperirea misiunii divine cu sufletul geamăn. Poţi de asemenea să le ceri să te ajute să obţii măiestrie în cadrul razei iubirii şi să faciliteze lucrurile făcându-le să meargă lin în viaţa de zi cu zi.
Un semnal puternic pentru a-i chema în acţiune în situaţii de nevoie personală sau în caz de orice diviziune între oameni este:

Chamuel şi Charity, lăsaţi ca Iubirea Divină să preia controlul, Acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu