sâmbătă, 1 octombrie 2011

EDELWEISS - from the Sound of Music - YouTube.flv



 EDELWEISS - from the Sound of Music - YouTube.flv

Cele Şapte Raze Ale Iluminării

Cei mai familiari Arhangheli servesc pe cele şapte raze ale luminii spirituale care corespund luminii focalizate înauntrul celor şapte chakre majore ale omului.




ARHANGHELUL MIHAIL

Prima Rază - Raza Albastră

Credinţă, Protecţie,
Voia lui Dumnezeu
Marţi
Chakra Gâtului


FAITH (Credinţa)

Prima Rază - Raza Albastră

Credinţă, Protecţie,
Voia lui Dumnezeu

Arhanghelul Mihail este regăsit în tradiţia iudaică, cristiană şi islamică. Numele lui Mihail înseamnă „Cine este ca Dumnezeu”. În Iosif 5:13-15, el a apărut ca un bărbat cu o sabie în mână, care s-a identificat ca fiind căpitanul mulţimii lui Dumnezeu. În Revelaţii 12:7, el este numit ca Arhanghelul care l-a izgonit pe Satan din Paradis.
Mihail şi perechea sa divină, Faith (Credinţa), servesc în cadrul razei albastre a luminii spirituale. Ei pot asista la purificarea şi consolidarea chakrei gâtului şi în atotcunoaşterea tuturor calităţilor razei albastre. Raza albastră ne furnizează protecţie spirituală şi fizică şi reprezintă esenţialul în exprimarea corespunzătoare a puterii şi a conducerii. Este de asemenea esenţială în dezvoltarea credinţei şi în ancorarea la voinţa divină şi la planul divin.
Iată un semnal rapid pe care poţi să-l trimiţi Arhanghelului Mihail dacă eşti vreodată în necaz şi ai nevoie de asistenţă imediată. Poate fi în mod special ajutător în trafic cu ghinion şi situaţii dificile de tot felul când nu se întrevede nici un altfel de ajutor. Trimiţând această chemare cu întreaga fervoare a fiinţei tale Arhanghelul Mihail va veni instantaneu alături de tine.

Arhanghele Mihail,
Ajută-mă! Ajută-mă! Ajută-mă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu