duminică, 27 martie 2011

NUMEROLOGIE MODERNĂ VI
Continuăm:



M (13/4) – O literă fizică

Nativii guvernaţi de litera „M” pot fi persoane extrem de practice, dar îşi doresc cu patimă să aibă parte de dragoste şi emoţii puternice. În viaţă „M” favorizează o serie întreagă de suişuri şi coborâşuri, iar nativii săi pot deveni irascibili. Cu toate că sunt extrem de hotărâţi, aceşti indivizi sunt dispuşi să accepte compromisurile, dar numai în situaţiile în care se văd ameninţaţi să piardă totul. Naturi conservatoare, tradiţionaliste, se concentrează cu uşurinţă asupra problemelor pe care le au de rezolvat.
În poziţie iniţială – încurajează integritatea.

N (14/5) – O literă mentală
Nativii guvernaţi de litera „N” duc o viaţă plină de schimbări, în care plăcerile nu sunt defel neglijate. Persoane senzuale, care preferă să fie în compania celorlalţi, aceşti nativi au tendinţa să exagereze atunci când se află în public. Litera „N” favorizează celebritatea şi atingerea scopurilor propuse, cu condiţia ca cei guvernaţi de ea să fie disciplinaţi; din păcate, aceştia au tendinţa să repete mereu aceleaşi greşeli.
În poziţie iniţială – încurajează popularitatea.

O (15/6) – O literă emoţională
„O” reprezintă cercul magic care îşi conţine propria esenţă. Nativii ei sunt înclinaţi spre studiu şi reţin ceea ce acumulează. Această literă este fastă din punct de vedere financiar, iar cei născuţi sub semnul ei sunt ambiţioşi şi foarte disciplinaţi, adaptându-se cu uşurinţă schimbărilor din viaţa personală. Forma literei „O”, asemănătoare soarelui, atrage mereu atenţia asupra sa.
În poziţie iniţială – încurajează erudiţia.
Ca primă vocală – indică indivizi conştienţi de latura spirituală a vieţii cotidiene, dar este posibil ca uneori ei să se simtă epuizaţi pe plan emoţional.

P (16/7) – O literă mentală
Această literă are o mare încărcătură intelectuală şi favorizează o reflecţie profundă asupra multor aspecte ale existenţei. În viaţa celor guvernaţi de ea se pot întâmpla multe lucruri surprinzătoare şi pot avea loc răsturnări neaşteptate de situaţii. „P” favorizează interesul pentru religie, metafizică sau ştiinţe oculte, iar nativilor săi le displace profund orice fel de amestec în problemele care îi privesc.
În poziţie iniţială – încurajează cunoaşterea de sine.

Q (17/8) – O literă a intuiţiei
Această literă neobişnuită adaugă o doză de excentricitate numelui în care apare. Foarte înzestraţi pentru tranzacţii financiare, nativii literei „Q” au o existenţă unică şi deosebită, căci modul lor de viaţă se bazează pe intuiţie. „Q” favorizează performanţele sportive. Deşi este posibil ca nativii săi să facă unele greşeli de judecată, în general „Q” este o literă norocoasă pentru toţi oamenii de afaceri.
În poziţie iniţială – încurajează originalitatea în gândire.

R (18/9) – O literă emoţională
„R” este o literă a forţei, ce îmbină atât instinctele caritabile, cât şi nevoia de acţiune şi de realizări concrete. În trecut, „R” era numită „litera tunetului”. Nativii săi sunt încrezători în propriile forţe, iar nevoile lor sunt atât de ordin material, cât şi izvorâte din idealismul care îi caracterizează. „R” favorizează speculaţiile creative, iar persoanele în numele cărora apare mereu gata să-i ajute pe ceilalţi, cu toate că pot fi exploatate fără a-şi da seama.
În poziţie iniţială – favorizează fermitatea.

S; Ş (19/1) – O literă emoţională
Această iteră aduce multe succese, dar şi eşecuri, multe suişuri, dar şi coborâşuri în viaţă, aşa cum indică forma sa. Cei aflaţi sub semnul literei „S” au nevoie de succes şi de recunoaştere publică, deoarere „S” favorizează ambiţia. Nativii săi nu sunt întotdeauna siguri pe sine şi por deveni prea preocupaţi de propria persoană. Puternici şi ageri, înzestraţi cu toate calităţile pentru a conduce, preferă să nu o facă.
În poziţie iniţială – încurajează ambiţia.

T; Ţ (20/2) – O literă emoţională
Este litera martiriului, aşa cum o indică şi forma sa, amintind de cea a crucii. Nativii guvernaţi de această literă sunt afectuoşi, diplomaţi şi prietenoşi. Întrucât „T” adaugă o doză de nervozitate oricărui nume, aceşti indivizi nu se simt întotdeauna în largul lor în situaţii competitive şi preferă să-i urmeze pe alţii, decât să conducă. Buni pedagogi, au mare nevoie de afecţiune.
În poziţie iniţială – încurajează încrederea.

U (21/3) – O literă a intuiţiei
„U” este o literă a bucuriei şi sociabilităţii, o literă deschisă şi expresivă, dar care se dezechilibrează cu uşurinţă. Forma sa este deschisă în partea de sus şi rotunjită la bază. Nativii literei „U” se dezvoltă cel mai bine atunci când intră în contact cu alţi oameni; atrag norocul, dar îl pot pierde, din neglijenţă. O literă a fericirii, dar şi a nehotărârii din când în când.
În poziţie iniţială – încurajează sociabilitatea.
Ca primă vocală – reacţiile emoţionale ale celor în cauză sunt pline de afecţiune şi de pasiune, adeseori frizând melodrama.

V (22/4) – O literă a intuiţiei
„V” este una dintre cele mai puternice litere din alfabet şi favorizează schimbările radicale. Nativii acestei litere îşi organizează viaţa facându-şi planuri dinamice care, în general, se îndeplinesc. Sunt predispuşi epuizării datorate tensiunii nervoase şi pot fi nemiloşi.
În poziţie iniţială – încurajează realizările de orice fel.

W (23/5) – O literă a fizicului
Priviţi-i forma, asemănătoare valurilor mării. Nativii literei „W” duc o existenţă plină de eşecuri, dar şi de realizări, iar modul lor de viaţă, ameţitor prin varietate este caracterizat de comunicativitate, adaptabilitate şi nestatornicie, toate la un loc. Aceşti indivizi se bucură din plin de viaţă, iar distracţiile şi schimbările le sunt la fel de necesare ca şi munca.
„W” este o literă greu de definit cu precizie, dar întotdeauna se bucură de popularitate.
În poziţie iniţială – încurajează mobilitatea intelectuală.

X (24/6) – O literă emoţională
Ca majoritatea literelor de la sfârşitul alfabetului, „X” este o literă de mare voltaj. Deşi nu foarte frecvent întâlnită, ea conferă senzualitate acelor nume în care apare şi favorizează recunoaşterea publică. De asemenea, poate simboliza sacrificiul de sine în numele unei cauze sau credinţe. Sub strălucirea pe care le-o conferă, nativii acestei litere sunt extrem de pretenţioşi în ceea ce priveşte detaliile şi, în ciuda aparenţelor, au nevoie de un stil de viaţă mult mai stabil.
În poziţie iniţială – încurajează magnetismul personal.

Y (25/7) – O literă a intuiţiei
Cei guvernaţi de această literă sunt puşi în faţa multor alegeri (remarcaţi asemănarea cu o răscruce de drumuri). Deşi inspiraţi din punct de vedere spiritual, le vine greu să se concentreze exclusiv asupra unei singure activităţi. Se descurcă uşor în munca intelectuală şi lucrează bine când sunt singuri. Această literă favorizează dezvoltarea nu doar a intuiţiei, ci şi a capacităţii parapsihice şi poate predispune la nehotărâre.
În poziţie iniţială – încurajează dezvoltarea intuiţiei.
Ca primă vocală – persoanele în cauză sunt nehotărâte din punct de vedere emoţional, dar posedă o intuiţie foarte puternică, de care se pot folosi cu succes.

Z (26/8) – O literă emoţională
Datorită formei sale, „Z” a fost deseori comparată cu un fulger bifurcat. Această literă aduce faimă şi recunoaştere în vieţile nativilor săi. Fiinţe puternice, mari amatori de lux, aceşti indivizi sunt adeseori interesaţi de metafizică şi de ştiinţele oculte. O viaţă de familie confortabilă este deosebit de importantă pentru ei. „Z”, o literă neconvenţională, este favorabilă activităţilor financiare.
În poziţie iniţială – favorizează puterea.




INIŢIATOARE, CONTINUATOARE ŞI FINALIZATOARE

Putem împărţi literele în trei grupe – respectiv Iniţiatoare, Continuatoare şi Finalizatoare, iar această categorizare ne furnizează informaţii suplimentare. Verificaţi în care categorie se înscriu majoritatea literelor dumneavoastră.
Iniţiatoare: A, E, I, K, O R, Z – Aceste litere favorizează capacitatea de a crea şi a demara cu succes proiecte. Nativii acestor litere nu au evoie de nimeni pentru a se mobiliza la lucru.
Continuatoare: B, F, H, J, N, P, Q, S, T, U, W, X, Y – Aceste litere sprijină capacitatea de a continua proiectele deja demarate şi promovează acele idei care au fost deja puse în practică. Nativii ale căror litere se încadrează în această categorie au darul de a aduce îmbunătăţiri acelor lucruri deja create, dar pot fi nehotărâţi uneori.
Finalizatoare: C, D, G, L, M, V – Aceste litere sunt favorabile ducerii la bun sfârşit a proiectelor începute. Nativii lor sunt orientaţi spre progres şi, de obicei, finalizează cu succes ceea ce au început.
De exemplu: prenumele John, cu toate că începe cu litera J(1), nu este un nume deosebit de puternic în ceea ce priveşte iniţierea unor proiecte noi şi acest lucru devine evident dacă studiem fie toate literele care îl compun, fie doar iniţiala şi litera finală. Întrucât purtătorul acestui nume este mai degrabă un Continuator, potenţialul său de conducător va depinde de structura celuilalt nume al persoanei.
Literele nu sunt nici bune, nici rele. Sunt diferite şi ne influenţează fiecare în felul ei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu