joi, 23 septembrie 2010

PLAJA TIMPULUI

William W. Hewitt

DEZVOLTAREA CAPACITĂŢILOR PARAPSIHOLOGICE
(pg. 98-102)

În munca dumneavoastră de parapsiholog, limitele temporale nu vă vor constrânge. În timp ce din punct de vedere fizic trăiţi în prezent şi într-un anumit loc, în lumea parapsihologică lucrurile stau altfel. Mintea dvs. poate călători în orice loc din univers, în prezent, trecut şi viitor.
Pentru a vă sprijini să efectuaţi călătorii parapsihologice, vă voi prezenta Plaja Timpului de pe malurile Mării Conştiinţei Cosmice. Aflându-vă pe Plaja Timpului, veţi putea să vă manifestaţi din punct de vedere parapsihologic în orice punct din timp şi spaţiu. Plaja Timpului există la un nivel parapsihologic al minţii dvs. diferit de nivelul parapsihologic de bază.

Exerciţiul 25.
Cum se poate ajunge pe Plaja Timpului

Aşezaţi-vă într-un loc confortabil şi liniştit. Decuplaţi telefonul.
Închide-ţi ochii şi induceţi-vă nivelul parapsihologic de bază (alfa).
Spuneţi-vă: „Mă voi duce acum pe Plaja Timpului numărând de la 5 la 1.”
Număraţi în minte 5-4-3-2-1. Când aţi ajuns cu numărătoarea la 1 vizualizaţi o plajă cu nisip alb aflată pe malul unei mări de un albastru intens. Această mare este calmă şi paşnică. Plaja albă se întinde la stânga şi la dreapta dumneavoastră.
Vă aflaţi acum pe Plaja Timpului în prezent. Sunteţi pe malul imensei Mări a Conştiinţei Cosmice.
Bucuraţi-vă câteva momente de frumuseţea şi căldura acestui loc minunat. Simţiţi pacea.
Întoarceţi-vă şi priviţi spre dreapta. În această direcţie se află trecutul. Nu prea departe de dvs., trecutul este ascuns în ceaţă.
Întoarceţi-vă şi priviţi spre stânga. În această direcţie se află viitorul. Nu prea departe de dvs., viitorul este ascuns în ceaţă.
Spuneţi-vă în gând: „Mă pot întoarce aici, pe Plaja Timpului oricând voi dori, închizând doar ochii, intrând în nivelul parapsihologic de bază şi apoi numărând de la 5 la 1.”
Acum, în timp ce număraţi invers, de la 1 la 5, Plaja Timpului dispare din viziunea mentală.
Deschideţi ochii.

Aţi descoperit acum un nivel al conştinţei parapsihologice puternic şi de o valoare deosebită, pe care îl puteţi folosi oricând doriţi.

Exerciţiul 26.
Călătorie parapsihologică în trecut

Relaxaţi-vă într-un loc confortabil.
Închideţi ochii.
Intraţi la nivelul parapsihologic de bază.
Mergeţi pe Plaja Timpului folosind numărătoarea inversă 5-4-3-2-1.
Întoarceţi-vă la dreapta şi intraţi în norul de ceaţă. O dată aflat înăuntru, orientaţi-vă mintea în trecut ori încotro doriţi, spunând, de exemplu, ceva de genul: „Aş vrea să mă întorc la a treia mea aniversare.”
Ceaţa se va împrăştia şi vă veţi afla în momentul potrivit din trecut.
Pentru a părăsi trecutul şi a vă întoarce pe Plaja Timpului, spuneţi-vă: „Vreau acum să mă întorc pe Plaja Timpului prezent” şi lăsaţi ceaţa să vă învăluie. Mergeţi la stânga şi ieşind din ceaţă intraţi pe plajă în timpul prezent.
Număraţi 1-2-3-4-5 şi Plaja Timpului va dispărea.
Deschide-ţi ochii.

Exerciţiul 26.
Călătorie parapsihologică în viitor

Relaxaţi-vă într-un loc confortabil.
Închideţi ochii.
Intraţi la nivelul parapsihologic de bază.
Mergeţi pe Plaja Timpului folosind numărătoarea inversă 5-4-3-2-1.
Luaţi-o la stânga şi intraţi în norul de ceaţă.
Acolo orientaţi-vă mintea spre orice moment în viitor doriţi, spunând ceva de genul: „Vreau să fiu la Polul Nord pe 1 ianuarie 2020.”
 Ceaţa se va risipi şi vă veţi afla în momentul din viitor pe care l-aţi ales.
Pentru a părăsi viitorul şi a vă întoarce pe Plaja Timpului, spuneţi-vă: „Vreau acum să mă întorc pe Plaja Timpului prezent” şi lăsaţi ceaţa să vă învăluie.
Luaţi-o la dreapta, ieşind din ceaţă pe plajă în timpul prezent.
Număraţi 1-2-3-4-5 şi Plaja Timpului va dispărea.
Deschideţi ochii.


     Pentru a desfăşura activităţi parapsihologice în timpul prezent este suficient să mergeţi pe Plaja Timpului şi să faceţi ceea ce doriţi.
Ar fi o idee bună să rugaţi Îngerul Păzitor ca atunci când vă aflaţi pe Plaja Timpului să vă aducă instantaneu înapoi, în prezent, cu ochii deschişi, în cazul în care ar interveni o situaţie de urgenţă, cum ar fi un incendiu la casa vecinilor.
După cum vedeţi, aceste exerciţii parapsihologice devin din ce în ce mai profunde, mai interesante şi ceva mai complexe. Aţi făcut progrese frumoase.
Orice puteţi face la nivelul parapsihologic de bază puteţi, de asemenea, face şi pe Plaja Timpului. Plaja Timpului vă pune însă la dispoziţie un nivel care dispune de forţe mai puternice, util deci pentru efectuarea călătoriilor în timp, pentru rugăciune, meditaţie, pentru consultarea conştiinţei cosmice sau pentru aplicarea unor metode parapsihologice ce necesită mai mult timp decât activităţile pe care le desfăşuraţi fiind la nivelul dvs. de bază.
Eu îmi folosesc nivelul parapsihologic de bază în nouăzeci la sută din cazuri, apelând la Plaja Timpului numai atunci când vreau să mă relaxez şi să comunic un timp mai îndelungat cu conştiinţa cosmică.
Continuând exerciţiile cu Plaja Timpului şi cu nivelul parapsihologic de bază, veţi ajunge să puteţi decide când este cazul să apelaţi la Plaja Timpului şi când nu.
Meditaţia este un instrument puternic, cu ajutorul căruia se poate comunica cu conştiinţa cosmică, iar Plaja Timpului este un loc deosebit de potrivit pentru practicarea meditaţiei datorită forţei de care dispune.
Eu meditez de cele mai multe ori în cada de baie. Apa caldă mă relaxează şi dă o consistenţă fizică Mării Conştiinţei Cosmice, locul încotro mă îndrept mental pentru a efectua meditaţia.
Pentru a medita merg pe Plaja Timpului şi intru în Marea Conştiinţei Cosmice până îmi ajunge la bărbie. Simt energia şi bucuria de a trăi revărsându-se în corpul meu, apa din cadă oferind o notă de realism şi dând mai multă forţă meditaţiei mele. Aţi putea să încercaţi şi dumneavoastră.
Meditaţia vă poate fi folositoare din două motive:
1.               Vă permite să vă deschideţi mintea pentru a primi energie, informaţii şi îndrumare din partea conştiinţei cosmice.
2.               Vă permite să transmiteţi gânduri într-un anumit scop.
Vă recomand să încercaţi astăzi şi să continuaţi în fiecare zi să folosiţi Plaja Timpului pentru a primi şi a trimite gânduri. Procedând în acest fel, veţi deschide toate porţile minţii dumneavoastră, vă veţi îmbogăţi propria viaţă şi pe a celorlalţi şi veţi putea dărui tot ce aveţi mai bun în dvs.
Iată alte câteva dintre nenumăratele lucruri pe care aţi putea să le faceţi pe Plaja Timpului.
Rugaţi-vă. Puterea rugăciunilor dvs., este aici cu mult mai intensă.
Luaţi legătura cu cei dragi care nu mai sunt printre noi.
Proiectaţi asupra celorlalţi şi asupra dvs., sănătate şi vindecare.
Practicaţi psihometria ţinând sau simţind un obiect în timp ce îi permiteţi să vă ofere informaţii despre originea şi vechimea sa, despre posesor şi aşa mai departe.
Rezolvaţi anumite probleme. Cereţi Ghidului spiritual şi conştiinţei cosmice să vă ajute. Puterea paranormală se foloseşte probabil cel mai des în acest scop, el fiind unul practic.
Transmiteţi dragoste şi oferiţi ajutor celorlalţi oameni.
Cereţi îndrumare în viaţă.

Desigur puteţi folosi şi nivelul parapsihologic de bază pentru realizarea unora dintre obiectivele arătate mai sus, dar Plaja Timpului este de obicei un nivel mai puternic. Nivelul parapsihologic de bază este însă ceva mai uşor de atins şi mai la îndemână, mai ales dacă nu aveţi posibilitatea să închideţi ochii (când conduceţi, de exemplu). Vedeţi ce e mai potrivit pentru dumneavoastră.

Rezumat

Tot ce aveţi de făcut pentru a ajunge pe Plaja Timpului este:
Să închideţi ochii.
Să atingeţi nivelul parapsihologic de bază.
Să număraţi invers de la cinci la unu, după care plaja şi marea vor fi acolo.

Pentru a vă întoarce de pe Plaja Timpului:
Număraţi de la unu la cinci, iar plaja şi marea vor dispărea.
Deschideţi ochii.

Acum veţi putea avea posibilitatea de a efectua patru investigaţii parapsihologice pe Plaja Timpului, pentru a afla informaţii care vă vor fi de ajutor. Aceste exerciţii le veţi face pe cont propriu. Dacă nu încercaţi să faceţi astfel de lucruri pe cont propriu, nu veţi progresa pe măsura aşteptărilor dvs.
Nu combinaţi exerciţiile într-unul singur pentru că informaţiile pe care le primiţi ar putea fi denaturate. În plus, aveţi nevoie de experienţă pentru a efectua multe excursii papapsihologice pe Plaja Timpului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu