duminică, 29 august 2010

CAUZA....

   Cauza pentru care nu am deschis un cabinet de terapii complementare stă tocmai în povestioara pe care am relatat-o anterior.
   Venim de la birou, de la şcoală, sau cumpărături încărcaţi cu tot felul de energii mai mult sau mai puţin benefice, energii remanente care se răspândesc în mediul căminului nostru şi care ne afectează fără să conştientizăm.



   Degeaba vine la tine la cabinet o persoană să începi o astfel de terapie care lucrează cu energie pozitivă, dacă după o astfel de şedinţă se întoarce acasă cu o vibraţie crescută a energiilor proprii, iar acasă de cum intră, dă de cu totul altceva, ajunge într-un mediu energetic bulversant, mediu în care sunt amestecate o sumedenie de alte energii mai puţin benefice.
  Orice terapie de acest gen începe cu o curăţare a energiilor negative a spaţiului în care locuim, o curăţare proprie şi o curăţare a tuturor celor care ne sunt aproape. O curăţare energetică bine făcută, urmată de o reenergizare pozitivă de această dată, are o pondere de aproape 50% în vindecarea noastră sufletească şi trupească. De abia de acum încolo, începem cu adevărat tratamentul dorit.

   Ca tratamentul tău să aibe succes, dacă ai deschis totuşi un cabinet, tu ca terapeut, trebuie să cunoşti foarte multe date despre persoana care vine la tine, poate în momente de răscruce, când crede că nimic nu mai e de făcut... Ai tu timp oare, într-o jumătate de oră, şi atunci cu ochii pe ceas, pentru că de cealaltă parte a uşii mai sunt alte persoane care aşteaptă să intre, ai timp să intri în intimitatea sufletului celui care stă în faţa ta? Cum poţi oare să te apropii de acest om, cum poţi oare să îl faci să capete încredere în ceea ce urmează să primească de la tine, cum poţi oare să încerci să îl faci să înţeleagă că o dată ce ţi-a călcat pragul, trebuie să se schimbe radical, ca şi credinţă, cum să creadă că tu îl chemi la o vindecare care vine din interiorul său? Eu cred că nu prea poţi... Şi ce urmează? Neînţegere, şi scăderea încrederii în tot şi toate.

   Eu practic aceste terapii acasă la prietenii şi prietenele mele, încerc pe cât posibil să aduc armonie tuturor, şi casei în care intru...
   Nu aţi fost niciodată la cineva acasă, şi imediat ce uşa de la intrare s-a deschis aţi simţit instantaneu că ceva nu e în regulă, chiar dacă gazda zâmbeşte larg primindu-te cu bucurie? Sigur atunci, înainte de venirea ta, ceva s-a întâmplat, o discuţie în contradictoriu, o ceartă zdravănă, o povestire auzită de la cineva. Toate aceste întâmplări au lăsat în urma lor energii negative, energii pe care le simţi instinctiv şi care te fac să nu te simţi confortabil, tu ca şi musafir, ca să nu mai spun de cei ai casei respective...
   Energiile negative, se aşează cuminţi exact acolo unde există probleme, o inimă obosită, un ficat încărcat cu prea multe toxine, intră în câmpurile energetice ale organelor respective afectându-le în mod constant.
   Chiar dacă nu există o boală instalată, energiile acestea vor afecta într-un final acel organ. Totul începe la nivel energetic, cu cât vibraţiile energiei care ne înconjoară sunt mai joase, cu atât mai mult suntem supuşi bolilor...
   Ca urmare, trebuie să scăpăm rapid de aceste energii negative, trebuie să le înlocuim cu energii pozitive şi abia apoi vor începe procesele de vindecare efectivă, de deblocare a centrilor energetici aferenţi zonelor ce urmează a fi tratate.

   Ca să rezum, un terapeut trebuie să fie mai întâi un prieten şi un apostol care readuce încrederea şi iubirea de oameni şi de sine, înapoi. Tratând pe cel care vine la tine, te tratezi şi pe tine... Devii mai bun, mai înţelegător şi înveţi şi tu că, lumina şi credinţa nu trebuie şi nu pot să facă pauze.

   Mă bucur tare mult că intraţi şi citiţi ceea ce vreu să transmit, lucru pentru care vă mulţumesc, dar aştept de la voi reacţii, aştept un „debate” ...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu